header banner
Default

Opgelet: de Cardano ADA-prijs kan vanaf dit punt fluctueren


In dit artikel delen we een recente analyse van Cardano (ADA) die eerder in onze Premium omgeving is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses waar inmiddels meer dan 1.000 leden dagelijks gebruik van maken.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis Advertentie Bitvavo

Technische analyse ADA koers

VIDEO: Why Cardano ADA's Price Could Skyrocket to $24 in 2025
Zach Humphries

De analisten van Crypto Insiders zagen al in de vorige analyse een interessante zone aankomen voor cardano. De ADA koers was er deze week al even in gedipt, maar kan nog iets lager uitkomen. De analisten legden dat begin deze week als volgt uit aan Premium leden:

“In de vorige analyse hebben we een groene instapzone geïdentificeerd die we al ruime tijd in de gaten houden. ADA heeft de groene box aangetikt en we zijn langzaam begonnen met het opbouwen van een long-positie. 

We blijven onze positie versterken in de groene zone, zolang we het invalidatieniveau, momenteel vastgesteld op $0,297, niet doorbreken. Boven dit niveau blijven we bullish voor ADA. 

Gezien het Elliott Wave-patroon van cycle degree 5-waves, is het mogelijk dat we langere tijd in deze zone zullen consolideren. Desalniettemin verwachten we een sterke stijging die de koers mogelijk naar en voorbij de $0,50 kan brengen. 

Binnen enkele dagen zullen we een nieuwe update delen in onze Premium omgeving. Onze Premium-leden worden onmiddellijk op de hoogte gebracht mocht er iets veranderen.”

Deze analyse is op 10 mei met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

VIDEO: URGENT ADA Price Chart! The CARDANO Phenomenon
Crypto Capital Venture

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Tip van de redactie

VIDEO: 📊 Cardano (ADA), Vechain (VET) en Holochain (HOT) STIJGEN FORS! Is dit HET BEGIN VAN IETS MOOIS?!
CryptoCoinTalk

Ervaren handelaren maken veelvuldig gebruik van Bybit. Je kunt hier namelijk ook handelen in derivaten en winst maken wanneer de waarde van een cryptovaluta daalt.

Bybit heeft deze maand een hele interessante aanbieding. Nieuwe klanten ontvangen $1000 handelstegoed, hiermee mag je zonder eigen inleg proberen winst te maken. Lukt dit? Dan is de winst helemaal voor jou! Op deze manier kun je zonder risico lopen ervaren hoe Bybit werkt en of het iets voor jou is. Gebruik deze link om je gratis aan te melden.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Sources


Article information

Author: Daniel Holland

Last Updated: 1698793922

Views: 718

Rating: 4 / 5 (89 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Daniel Holland

Birthday: 2021-12-04

Address: 389 Fisher Drives Apt. 207, West Lisa, WV 13135

Phone: +4142353973928983

Job: Artificial Intelligence Specialist

Hobby: Fishing, Basketball, Metalworking, Sailing, Crochet, Baking, Motorcycling

Introduction: My name is Daniel Holland, I am a vivid, transparent, radiant, talented, multicolored, dazzling, valuable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.